Betaal nu achteraf met Afterpay

In samenwerking met Afterpay is het vanaf nu mogelijk om uw online bestelling bij Portecenter achteraf te betalen. U bestelt online, ontvangt uw bestelling en vervolgens krijgt u 14 dagen de tijd om uw bestelling te betalen.

Steeds meer mensen ontdekken het webwinkelen bij Portecenter. Snel en gemakkelijk producten voor hobby en vrije tijd online bestellen wanneer het u uit komt. Onze webwinkel is dag en nacht beschikbaar en bereikbaar.

Tot op heden was het bij ons alleen mogelijk om te bestellen via vooruitbetaling (iDeal, vooruitbetaling en PayPal). Waarbij uw bestelling pas werd geleverd wanneer u het volledige bedrag betaald had. Vaak zijn er redenen en denkbare situaties dat u juist de voorkeur heeft om eerst uw producten te ontvangen alvorens te betalen. Daarom biedt Portecenter nu in samenwerking met Afterpay de mogelijkheid aan om tegen geringe kosten (€1,95 per bestelling) eerst uw bestelling te ontvangen en vervolgens binnen 14 dagen achteraf via digitale acceptgiro te betalen.

Tegelijkertijd hebben wij, om de betaalkosten transparanter te maken, de kosten voor een PayPal betaling van een percentage naar een vast tarief gebracht (ook €1,95 per bestelling). Helaas hebben we de kosten voor een bestelling onder rembours wel moeten verhogen (naar €15,- per bestelling), maar wij denken met Afterpay daar een meer dan redelijk en ook nog veel goedkoper alternatief voor te kunnen aanbieden.

Betalen via iDeal en via vooruitbetaling blijft kosteloos!

Meer informatie over betalen via Afterpay vind u hier.