Een wereldwonder in je huiskamer? Het kan met de 3D puzzels van Cubic Happy.

Heeft u geen tijd of geld om alle wereldwonderen in de wereld te bezoeken of bent u op reis geweest en bent u op zoek naar een herinnering aan dat ene magnifieke monument? Dan biedt Cubic Happy u de kans om een stukje historie in huis te halen. In deze lijn vindt u 3D puzzels van vrijwel elk belangrijk gebouw in de wereld.

Cubic Happy brengt u een lijn van 3D puzzels van historische gebouwen. Bij dezelfde soort lijn van Ravensburger is er nog wel sprake van iets van een puzzel omdat de bouwstukjes daadwerkelijk op puzzelstukjes lijken. Bij Cubic Happy lijkt het puzzelen van de gebouwen toch meer te neigen naar modelbouw.

Ook al zal de echte modelbouwer het hier niet helemaal mee eens zijn, omdat er geen lijm, gereedschap of verf benodigd is om het gebouw in elkaar te zetten. Het heeft daarom nog het meest weg van karton modelbouw. De onderdelen moeten namelijk, net als bij karton modelbouw, uit een 2D frame worden gedrukt en vervolgens als 3D worden opgebouwd.

Als de bouwinstructie wordt gevolgd dan ontstaat er binnen enkele minuten (voor de mini’s) tot enkele uren (voor de grote expert modellen) een onwaarschijnlijk en (zeker bij de grote modellen) natuurgetrouw model op schaal van het echte gebouw. Zoals b.v. voor de hand liggende gebouwen als de Big Ben en de Eiffeltoren, maar ook andere opvallende gebouwen zijn in deze lijn verkrijgbaar zoals de poort van de Hemelse Vrede, de Petronas Tower of de Burj Al Arab.

Het materiaal waarmee de modellen worden gebouwd is een samenstelling van papier en EPS (een sterk soort piepschuim of foam). De modellen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en kunnen na het bouwen worden gebruikt als decoratief deel van uw interieur of wellicht zelfs worden gebruikt in b.v. een diorama.

Dus bent u voor uw interieur op zoek naar een historisch gebouw, werp dan zeker een blik op het assortiment 3D puzzels van Cubic Happy.