0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

2016 : Een spannend jaar!

2016 : Een spannend jaar!

Nu 2015 op zijn eind loopt is het goed om alvast voor uit te kijken naar wat 2016 gaat bieden. Er staan een paar belangrijke gebeurtenissen op stapel. Het begint al op 1 januari als wij wijzigen van vervoerder, het voorjaar brengt een geheel nieuwe productlijn en in de zomer vier wij ons 10-jarig bestaan. In deze blog vertellen wij u alles over de nieuwe vervoerder en lichten wij een tipje van de sluier op over de rest.

Tot ziens DPD, hallo PostNL

Per 1 januari 2016 nemen wij na 3 jaar afscheid van de DPD. Niet omdat ze slecht presteerden, in tegendeel wij hebben 3 jaar heel fijn en constructief met de DPD samengewerkt. Waarom dan toch de overstap? Er zijn twee hoofd redenen voor de overstap.

De 1e reden is dat wij in augustus 2015 zijn overgestapt naar een nieuw systeem die een naadloze integratie met PostNL mogelijk maakt, zowel voor ons als voor u! Kies bijvoorbeeld tijdens het afrekenproces de bezorgoptie van uw voorkeur.

De 2e reden voor de overstap naar PostNL is het aantal ophaalpunten binnen Nederland. Wilt of kunt u uw bestelling niet thuis ontvangen dan biedt PostNL een dicht netwerk van ophaalpunten bij bekende adressen, zoals grote supermarktketens en bouwmarkten. Er is altijd wel een ophaalpunt bij u in de buurt!

Daarnaast komen er nog een aantal extra services bij waardoor wij onze vertrouwde serviceverlening richting u kunnen blijven garanderen, zoals avondlevering en extra vroeg bezorgen. Uiteraard zult u via email of SMS op de hoogte worden gehouden van waar uw pakket zich bevindt en wanneer deze bij u zal worden afgeleverd.

Ook voor onze klanten in België en Duitsland hebben wij goed nieuws! Voor alle bestelling die vanaf 1 januari 2016 worden geplaatst geldt dat deze bij een bestelling van €50,- of meer GRATIS thuis worden bezorgd (was €75,-).

Wij hebben er alle vertrouwen in en zijn blij met de samenwerking met PostNL.


Nieuw in assortiment en 10 jaar Portecenter

Tja, hier zo onderaan deze blog misschien wel het spannendste kopje. Maar helaas wij gaan hier nog niet alles over vertellen. Dus dit hoofdstukje bevat vooral veel “non-informatie”. Maar dan toch een klein tipje van de sluier … de categorie buitenrecreatie zal totaal worden herzien! En krijgt wellicht ook wel een stoerdere bijpassende naam, wellicht dat andere categorieën hierin meegaan. Nieuwe merken die bij de vernieuwde buitenrecreatie zullen gaan horen zijn Kanjam en Highlander.

En omdat wij de (ont)spannendste webwinkel voor hobby & vrije tijd voor met name volwassenen willen zijn gaan wij in 2016 afscheid nemen van die artikelen die wij niet (meer) bij dit concept vinden passen. Concreet betekent dit dat wij in 2016 gaan stoppen met Loco en Aqua Doodle. Dit wil niet zeggen dat wij geen hobby artikelen meer voor kinderen en tieners zullen gaan aanbieden, zeker wel, maar geen artikelen die zich specifiek of alleen richten op deze doelgroepen.

Over ons 10-jarig jubileum gaan wij echt nog niets vertellen. Het enige wat wij daarover kwijt willen is een oproep : meld je aan voor onze nieuwsbrief of wordt fan op Facebook. Alle acties hieromtrent worden via deze media gecommuniceerd!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    10 Procent KORTING met Kortingscode: KERST2018 Verbergen