0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Crowdfunding iets voor Portecenter?

Crowdfunding iets voor Portecenter?

Crowdfunding iedereen heeft het er over. Als je geld wilt hebben om je bedrijf uit te bouwen of je voorraden te financieren dan is crowdfunding de oplossing! Ja, ja als het zo makkelijk gaat dan moeten wij het ook maar proberen toch? Maar is het wel zo eenvoudig?

Crowd... watte?

Wij zijn een internet bedrijf en zijn dus wel in om een keer iets te proberen en als je dan ook nog een droom hebt dan is elke kans zeker het proberen waard. Baat het niet dan schaadt het vast ook niet, toch? Dus eerst maar eens opgezocht wat crowdfunding nu precies inhoudt. Op Wikipedia komen wij al snel de volgende definitie tegen:

Crowdfunding gaat in principe als volgt: een groep of persoon, dat kan zowel een ondernemer als particulier zijn, wil een project starten, maar heeft onvoldoende startkapitaal. Om dit kapitaal te verwerven biedt hij of zij het project aan (bijvoorbeeld op een platform op het internet) en vermeldt het benodigde bedrag erbij. Op deze manier kan iedereen investeren in het project. Het idee erachter is dat veel particulieren een klein bedrag investeren en dat deze kleine investeringen bij elkaar het project volledig financieren. Dit in tegenstelling tot bankkredieten en grootinvesteerders, waarbij er sprake is van slechts één of enkele investeerders die een groot bedrag inbrengen. Deze kleine investeerders noemt men the crowd het Engelse woord voor de mensenmassa.

Dus wij moeten op zoek naar "the crowd", duidelijk! Maarre ... waar vind je die en nog belangrijker waar vind je iemand zo gek dat hij/zij geld in jouw idee wilt stoppen?


Wat willen wij realiseren

Het bedenken van waar je geld voor nodig hebt is in ons geval niet zo heel moeilijk. Wij zijn namelijk de afgelopen jaar zo snel gegroeid dat wij wel wat extra ruimte kunnen gebruiken en daarnaast ook graag dichterbij ons bedrijf willen wonen. Dit laatste is een wens om de klantenservice langer open te kunnen houden en vooral om 's avonds later dan nu de bestellingen te kunnen versturen! Uiteraard doen wij er zelf ook van alles aan, zo hebben wij ons huidige huis in de verkoop, maar wat een decennium geleden een perfecte locatie voor ons en de kinderen leek is nu verworden tot een plattelandslocatie waar niemand wil komen kijken. Geheel tenonrechte! Want voor iemand die houdt van rust en kinderen in een uitermate rustige omgeving wil laten opgroeien is het in onze ogen nog steeds dé perfecte locatie!

Maar goed we dwalen af ... Wij hebben al heel veel geregeld om het object wat wij willen gaan gebruiken als ons hoofdkantoor in gebruik te kunnen gaan nemen, echter zolang ons huis niet is verkocht kunnen wij geen kant op. Om de boel te financieren hebben wij een (start)bedrag van 200k nodig, omdat wij dat zelf even niet hebben liggen dachten wij ... wij vragen "the crowd" misschien willen zij ons helpen!


Voor niets gaat de zon op!

Wij begrijpen heel goed dat je nu denkt mooi verhaal, maar zomaar geld geven, ik lijk wel gek! En eerlijk is eerlijk dat zou je ook zijn als er niets tegenover zou staan. Daarom hebben wij gezorgd dat iedereen die geld inlegt er beter van zou kunnen worden! Al voor slechts 5 euro doe je mee voor een verloting van een Portecenter verrassingspakket van maar liefst €250,-! Bij een donatie vanaf 100 euro krijg je korting op al je bestellingen die je nu en in de toekomst bij Portecenter plaatst. Dit kan oplopen tot een korting van wel 25% op iedere bestelling! Om een voorbeeld te geven op een bestelling van 200 euro betekent dat een korting van 50 euro! Meer dan de moeite waard naar wij dachten!

Overtuigd van ons verhaal? Dan zouden wij je heel erg dankbaar zijn als je nog vandaag een klein bedrag aan onze droom zou willen spenderen! Doe je dat dan zorgen wij er samen voor dat Portecenter dé grootste (ont)spannendste webwinkel van heel Nederland en België wordt!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »