0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Everything you wanted to know, but were afraid to ask

Everything you wanted to know, but were afraid to ask

Ook al eens gezocht op de verzendkosten van Portecenter, hoe je moet omgaan met een defect artikel of hoe het nu werkt met dat PP-spaarprogramma? Ik verzeker je het staat er wel, maar het oplossen van een 5 sterren cryptogram is bijna nog eenvoudiger dan het vinden van een antwoord op deze op zich eenvoudige vraag. Tijd dus voor actie!

Inleiding

Zoek en gij zult vinden is een gevleugelde uitspraak. Maar wat nou als dat zoeken helemaal niet zo goed lukt? Dat is ongeveer het dilemma wat onze bezoekers ervaren met het zoeken in informatiepagina’s in onze webwinkel. De producten zijn gemakkelijk en snel te vinden en de bundels en gerelateerde producten zijn super handig als je iets mee wilt bestellen. Dus dat verkopen dat doet Portecenter prima! Maar als je wilt weten welke betaalmethoden ze bieden of wat de verzendkosten zijn, nou hou dan maar op, want daar is geen beginnen aan! Het is wellicht niet helemaal waar, maar een kern van waarheid heeft het zeker wel! Onderaan op alle webpagina’s kon (en kan) je altijd de “veel gestelde vragen” en informatiepagina’s met de meest belangrijke informatie terugvinden, echter een groot struikelblok was het vinden van de informatie waar jij specifiek naar zocht! Daarom is er nu de Portecenter kennisbank.


Welke info vind ik in de kennisbank?

De kennisbank is uiteraard allereerst een verlengde van onze webwinkel. Dus bovenaan vind u eerst de artikelen met alle informatie die u nodig heeft voor het bestellen, het betalen, de verzendkosten en het eventueel retourneren van artikelen. Zodat u weet hoe het webwinkelen bij Portecenter werkt!

Ook vind u er praktisch informatie over het gebruik van kortingscodes en alles over het PP-spaarprogramma.

Naast deze huishoudelijke artikelen over Portecenter biedt de kennisbank ook een veelheid aan artikelen en wetenswaardigheden over de artikelen uit ons assortiment. Zo kunt u op de kennisbank terecht om alles te weten te komen over borduren, voor nuttige tips over de schilderen op nummer verf, over het gebruik van de Pixel Art software of over het verschil tussen een minimale en detail verfset.


Waarom een aparte kennisbank, waarom staat de informatie niet gewoon in de webshop?

De hoofdreden is dat wij binnen de webshop u niet of slechts in beperkte mate, kunnen laten zoeken in de informatiepagina’s. Het is daarom voor u lastiger om de door u gewenste informatie snel te kunnen terugvinden. Op de kennisbank hebben wij alle artikelen voorzien van zogenaamde “tags” wat het zoeken in de beschikbare informatie opeens veel eenvoudiger en sneller maakt. En daarbij komt nog eens dat wij niet beperkt worden in de ruimte, wij kunnen veel meer informatie kwijt en deze eenvoudiger voor u ontsluiten. Overigens blijft de meest belangrijke informatie wel gewoon onderaan iedere pagina beschikbaar, maar het aantal (onvindbare) informatiepagina’s zal wel drastisch afnemen.

Nieuwsgierig of op zoek naar informatie? Kijk dan gerust eens rond op onze kennisbank en vertel ons wat u ervan vindt en vooral of u nog informatie mist. Uiteraard zullen wij de kennisbank regelmatig aanvullen met veel voorkomende vragen van klanten, hierdoor zult ook u sneller de door u gezochte informatie kunnen vinden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »