0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Heb jij al alles van Jan van Haasteren?

Heb jij al alles van Jan van Haasteren?

Jan van Haasteren is ooit bekend geworden met het tekenen van strips. Maar tegenwoordig is hij vooral bekend van de afbeeldingen die hij (en de medewerkers van zijn studio) maken voor de Jumbo legpuzzel reeks. Maar inmiddels begeeft het merk Jan van Haasteren zich ook op andere gebieden! Welke? Lees de blog!

Jan van Haasteren legpuzzels

Wie kent ze niet de legpuzzels van Jan van Haasteren? Steeds weer een actueel thema omgezet in een afbeelding vol absurde gebeurtenissen. En wat is het leukst aan de Jan van Haasteren legpuzzels? Juist, het ontdekken van al de elementen die altijd in de legpuzzels terugkomen. Wat te denken van de haaienvin, de losse handjes of sinterklaas. De Jumbo reeks bestaat al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw! Inmiddels zijn er in deze reeks ontelbare legpuzzels in allerlei variaties en in vele landen uitgebracht en allemaal met evenveel succes. Grote succesnummers van de laatste tijd zijn de rondom Sail en Delfsail uitgebrachte Tall Ship Chaos en de legpuzzel die ten ere van de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse werd uitgebracht.


Ook kleurboeken ..

In 2016 heeft Jumbo de reeks uitgebreid en wordt er naast puzzelen ingespeeld op nieuwe hobby's. Zo is kleuren voor volwassenen heel erg hot en dat heeft Jumbo goed begrepen. Dus zijn er inmiddels 2 delen verschenen van het Jan van Haasteren kleurboek. Hierbij kan je de afbeeldingen van Jan van Haasteren naar eigen inzicht inkleuren! Het zoek element blijft nog steeds erg leuk, want wat kleur je het eerst ...


.. en zoekboeken

En dan is daar sinds juli 2016 het Jan van Haasteren zoekboek aan toegevoegd. In dit boek met harde kaft zijn maar liefst 14 van de meest populaire Jan van Haasteren afbeeldingen opgenomen. Nu hoef je de puzzel niet eerst te leggen en kan je gewoon met het boek op schoot in elke afbeelding op zoek naar al die overbekende Jan van Haasteren kenmerken! Niet alleen leuk voor jezelf, maar vooral ook leuk met (klein)kinderen. En of dat nog niet genoeg is, bevat het zoekboek ook nog eens per afbeelding speciale zoekopdrachten. Hierdoor wordt het ontdekken van alles wat er op de afbeelding zich afspeelt en het uitvoeren van de zoekopdrachten een heerlijk ontspannend tijdverdrijf, waar je lang plezier aan zult beleven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »