0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Hobby-en met eigen foto's

Hobby-en met eigen foto's

Iedereen heeft één of meerdere dierbare foto's. Soms is een foto alleen niet genoeg om het gevoel en de waarde die je aan die foto hecht uit te drukken en wil je er meer mee. Graag laten wij u in deze blog kennismaken met een aantal mogelijkheden om dat speciale tintje aan die dierbare foto mee te geven.

Heb jij ook een dierbare foto?

Foto's geven ons herinneringen aan goede en ook minder goede momenten, zorgen voor weemoed, maar ook voor een lach en een traan en sommige foto's hebben net dat beetje meer, waardoor ze dierbaar worden. Het zijn vooral die foto's die je wilt koesteren en waarmee je iets extra's wilt om dat speciale gevoel dat die foto geeft nog extra te benadrukken.


Wij willen je daarom graag laten kennismaken met Schilder jouw Favoriet, Photo Pearls en Pixel Photo.


Schilder jouw favoriet

Met schilder jouw favoriet van Schipper schilder je een zwart/wit afbeelding op basis van een door jou uitgekozen of gemaakte foto. In het pakket zitten alle benodigdheden om het schilderij te kunnen vervaardigen. Het enige wat nog moet gebeuren is het omzetten van de foto in een schilderen op nummer patroon. Hiervoor moet je, op basis van de voorwaarden die je in het pakket vindt, een foto zenden aan Schipper en zij sturen vervolgens binnen een week of drie het patroon naar je toe.


Photo Pearls

Photo Pearls is gebaseerd op het aloude strijkkralen wat populair is onder kinderen. Het grote verschil is dat de afbeelding als deze af is niet wordt gestreken, maar middels kleeffolie bij elkaar wordt gehouden. Voor het omzetten van een foto naar een Photo Pearls patroon wordt er in de verpakking een CD-rom meegeleverd. Deze installeert u op uw PC en vervolgens wordt door het inlezen van een foto in het bewerkingsprogramma deze omgezet naar een Photo Pearls patroon


Photo Pearls zijn leverbaar in een kleuren en een grijstinten variant. Alle dozen bevatten alle benodigdheden om een foto in Photo Pearls patroon te kunnen omzetten. Mocht u desondanks iets te kort komen dan zijn alle losse kleuren, alsmede de grondplaten en de kleeffolie los verkrijgbaar!


Pixel Photo

De nieuwste aanwinst in ons assortiment is Pixel Photo. Pixel Photo werken met pegs, een soort pinnen, die in een grondplaat worden gestoken. Door de speciale techniek zijn er slechts 6 kleuren benodigd om een waanzinnig mooie afbeelding te maken. Het omzetten van foto naar patroon werkt bij Photo Pixel misschien wel het eenvoudigst. Je maakt een foto, upload deze op de Photo Pixel website en binnen enkele ogenblikken is het patroon klaar. Het enige wat je nog hoeft te doen is deze uit te printen, op de aangegeven grondplaat te leggen en het vervaardigen van de foto kan beginnen!


Met Pixel Photo heb je de keuze om de foto om te zetten naar een kleur of een zwart/wit afbeelding.


Wil je een keer iets speciaals doen met een dierbare foto verken dan zeker eens één van deze mogelijkheden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »