0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Mario meer dan een spelkarakter

Mario meer dan een spelkarakter

Mario de vriendelijke loodgieter van Nintendo komen wij voor het eerst tegen in Donkey Kong uit 1981. Sinds die tijd is Mario uitgegroeid als het karakter dat onlosmakelijk met Nintendo verbonden is! Mario verscheen in talloze computerspellen zoals Super Mario Bros. en natuurlijk Mario Kart. Deze laatste game vormde de inspiratie voor Carrera voor hun Mario Kart RC lijn!

Wie is Mario en waar komt hij vandaan?

Mario heeft zijn eerste optreden in het spel Donkey Kong in 1981 en hij is dan feitelijk timmerman. In het hierop volgende game maakt hij met zijn broer Luigi groene pijpleidingen schoon en vanaf dat moment is hij loodgieter, een beroep dat hij tot de dag van vandaag beoefent. Uiteraard woont Mario net als de andere bekende Mario karakters, zoals Peach, Donkey Kong en Wario, in Mushroom Kingdom. Naast het loodgieteren heeft Mario het druk met het redden van vooral prinses Peach als zij voor de zoveelste keer in de handen van Bowser dreigt te vallen! Naast dit drukke bestaan komen we Mario ook nogal eens sportend tegen, zo beoefent hij golf en tennis! En heeft hij ook nog een super coole hobby, namelijk karten! Met deze laatste hobby maakt Mario (samen met zijn maatjes) dankzij Carrera RC de overstap naar "real-life" entertainment!


Mario als RC

Mario Kart 8 is de ware inspiratiebron voor Carrera om hun RC range op te baseren. Het leuke is niet alleen dat ze op Ghz technologie worden bestuurd (hierdoor kan je met maar liefst 16 RC's tegelijkertijd ongestoord racen) en ook niet de lange speeltijd (tot wel 40 minuten op 1 laadbeurt), maar vooral dat de figuren op de karts meebewegen als je ze de bocht om stuurt! Dat geeft echt een "real-life" Mario Kart gevoel. Sinds kort is naast de kart ook een heuse MarioCopter aan het assortiment toegevoegd! Waardoor niet Mario, maar jij ze ziet vliegen!


Bestel nu je Mario RC!

Heb jij veel plezier beleeft aan Mario Kart op de WIIU of de 3DS dan zul je zeker ook veel plezier beleven aan deze geweldige radiografisch bestuurbare modellen! Bestel je je Mario RC bij Portecenter op werkdagen vóór 16:00 uur dan kan je de volgende dag je vriend, echtgenoot of zus al uitdagen voor een potje "real-life" Mario Kart!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »