0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Naaktportret maken met Schipper

Naaktportret maken met Schipper

Schipper komt met een schilderen op nummer pakket van een vrouwelijk en een mannelijk naakt en nu kan dus iedereen een naaktportret schilderen. Maar was dit altijd al zo gewoon?

Romeinse erotiek

Zolang de mensen de kunst van het afbeelden kennen worden er al afbeeldingen van naakte mensen aangetroffen. Vooral in de nalatenschap van de oude Romeinse cultuur zijn vele voorbeelden van expliciete erotische afbeeldingen terug te vinden. Tot in de late 19e eeuw werd het ook niet als een te groot probleem gezien. De grote ophef over naakten ontstond feitelijk in 1862 met het schilderij Olympia van Manet. Op het schilderij is een realistische afbeelding van een vrouwelijk naakt te zien die het publiek ook nog eens onbeschaamd in de ogen keek. Daarna ontstonden er allerlei wettelijke bepalingen die beperkingen oplegden aan het vervaardigen en bekijken van erotische afbeeldingen.


Erotiek in 20e en 21e eeuw

Het duurde tot de late jaren 60 van de vorige eeuw voordat de erotische afbeeldingen weer explicieter werden, onder andere door het opkomst van bekende bladen als Penthouse en Playboy. Maar het in openbaar vertonen van deze afbeeldingen was er niet meer bij, zodat er altijd nog een zweem van taboe hangt als het onderwerp ter sprake komt. Met de komst van internet zijn de afbeeldingen explicieter dan ooit te voren, maar of dat het onderwerp ten goede komt is maar zeer de vraag.


Schipper doet daar in ieder geval niet aan mee en komt met schilderen op nummer pakketten waarop op een waardige en prachtige  wijze een vrouwelijk en mannelijk naakt zijn afgebeeld! Na het schilderen zullen deze schilderijen ook nog eens een prima aanvulling en vooral blikvanger voor ieders interieur blijken te zijn! Wij wensen je dan ook alvast veel plezier met het schilderen van deze prachtige schilderen op nummer pakketten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »