0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Opening!

Opening!

Na twee maanden hard werken is het vandaag 3 augustus 2015 dan eindelijk zover! Portecenter's nieuwe webshop is live! Behalve het uiterlijk is er nog heel veel meer gewijzigd. Wilt u weten wat er allemaal wijzigt? Lees deze blog!

Nieuwe webshop, nieuwe mogelijkheden!

Met de nieuwe webshop bieden wij u als klant heel veel nieuwe mogelijkheden, die u zeker zult willen gebruiken. Hieronder de meest belangrijke nieuwe mogelijkheden:

Verbeterde zoekfunctie!
Niet alleen is de zoekfunctie zelf (rechtsboven in het scherm) sterk verbeterd. Ook heeft u nu bij de belangrijkste producten de mogelijkheid om te zoeken op basis van filters en hebben wij tevens een groot aantal tags voorgedefinieerd waardoor u eenvoudig bij elkaar behorende producten kunt terug vinden. Dit alles zorgt ervoor dat u het product dat u zoekt eenvoudiger zult vinden.

Verlanglijst 
Soms heeft u de intentie om alleen even een kijkje te komen kijken in de webshop. Bijvoorbeeld om te kijken of er nog nieuwe schilderen op nummer pakketten, de nieuwste Revell releases al binnen zijn of wij wel dat ene product hebben dat u nergens anders kunt vinden. In dat soort situaties komt u soms producten tegen waarvan u denkt dat u deze in de toekomst zou willen aanschaffen, het is dan zonde om nog eens te moeten zoeken, deze producten plaatst u vanaf nu op uw eigen verlanglijstje.

Vergelijk
Soms twijfelt u tussen 2 of meer producten, wat is dan mooier om deze eens met elkaar te vergelijken om de verschillen te bekijken? Dit maakt de keuze een stuk eenvoudiger!

Reviews
Via de bekende kanalen kon u altijd al een beoordeling geven over Portecenter, maar de laatste tijd hebben wij gemerkt dat klanten ook de behoefte hebben om hun mening te geven over onze producten. Vanaf nu kan je een review schrijven bij elk product! Want ook over onze producten zijn wij benieuwd naar uw mening!

Tags
Zoals reeds bij zoeken aangegeven hebben wij al een groot aantal tags voorgedefinieerd, maar het mooie is u kunt zelf ook tags toevoegen, hiermee helpt u anderen dan weer met het vergemakkelijken van het zoeken!

PP Spaarprgramma
Het PP spaarprogramma was uiteraard al een bekend fenomeen bij onze vaste klanten die daarmee snel spaarde voor leuke kortingen op hun volgende bestellingen. Dit spaarprogramma is verbeterd met nieuwe spaar mogelijkheden en doorspaar mogelijkheden. Niet alleen verdient u PP-punten met het plaatsen van een bestelling, maar bijvoorbeeld ook door het ondernemen van activiteiten op de sociale media!


Nieuwe webshop, het goede blijft!

Er verandert veel, maar het goede blijft uiteraard behouden. Zo zullen wij de volgende sterke punten van Portecenter uit het verleden ook voor de toekomst blijven garanderen:
 
Uw bestelling GRATIS verzonden (bij bestelling boven €25,-*).
    Uw bestelling op werkdag vóór 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
    Uw bestelling degelijk verpakken.
    Uw bestelling onbeschadigd bezorgen.
    Uw bestelling bezorgen waar en wanneer dat u uitkomt.
    Uw vragen snel en deskundig beantwoorden.
    Uw problemen snel en adequaat oplossen.

* Daaronder vragen wij een bijdrage van €3,95 per bestelling.


Portecenter een online webshop vol nieuwe mogelijkheden, maar vertrouwde service!

Zoals u heeft gelezen gaat er veel veranderen en u wordt ook directer betrokken bij de webshop en de artikelen die u zo leuk vindt. Maar de service die u van Portecenter gewend bent zal zeker niet veranderen. Wat Portecenter betreft geldt op dat punt dat de resultaten uit het verleden ook een garantie bieden voor de toekomst!

Wij zouden het leuk vinden als u één van de nieuwe mogelijkheden gelijk uitprobeert door hieronder een reactie te plaatsen over wat u tot nu toe vindt van onze nieuwe website!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »