0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Portecenter gaat verhuizen

Portecenter gaat verhuizen

In 2006 is Portecenter vanuit huis begonnen om in 2009 in Roden neer te strijken en in 2012 te verhuizen naar ons huidige pand in Peize. Maar Portecenter groeit verder en vanaf 1 mei 2017 verhuist Portecenter naar een gezamenlijk distributiecentrum in Eindhoven.

10 Jaar alles zelf doen

Meer dan 10 jaar lang heeft Portecenter alles zelf gedaan. Denk aan inboeken van de artikelen, orderpicken en versturen van de bestellingen. Dit betekent ook dat wij hier de focus op hadden, want de eerste prioriteit is en blijft natuurlijk de bestellingen zo snel en goed mogelijk bij de klant afleveren. Afgaande op onze beoordelingen op Trustpilot is ons dat goed gelukt.

Maar door het toegenomen aantal bestellingen moesten wij de laatste maanden hard werken om deze doelstelling waar te maken. Het is nog gelukt, maar dit legde naast veel druk bij onze medewerkers ook druk op onze andere belangrijke activiteiten, zoals leveranciers gesprekken, marketing, klantbezoek e.d..

Dus het roer moest om, om weer de juiste focus en met name om de druk te verlagen, want Portecenter is niet voor niets de ontspannendste webshop van Nederland en België. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar uiteraard ook voor onze medewerkers. Dus moesten wij op zoek naar een oplossing en die hebben wij gevonden!


Distributie wordt uitbesteed

Per 1 mei 2017 gaan wij daarom een grote stap maken. Portecenter wordt vanaf dat moment ondergebracht bij een distributiecentrum. Alle bestellingen zullen per 1 mei 2017 vanuit het distributiecentrum worden afgehandeld.


Wat gaat er veranderen

Jij als klant gaat er in eerste instantie alleen maar op voorruit. Zo zullen wij bestellingen tot 22:00 uur kunnen gaan aannemen (i.p.v. de huidige 16:00 uur). Voor de rest merk je er niets van. De klantenservice blijft rechtstreeks in handen van Portecenter (wel andere namen aan de chat en telefoon) en met het distributiecentrum hebben wij afspraken gemaakt over de wijze van inpakken. Met dit pakket aan maatregelen hopen wij voor jou als klant minstens dezelfde service te kunnen blijven garanderen als dat je de afgelopen 10 jaar van ons gewend was!


Voor dat het zover is ...

... gaan wij uitverkopen! Want verhuizen kost geld, veel geld en dus willen wij zo min mogelijk verhuizen. Dat betekent dat jij tot 26 april 2017 16:00 uur profiteert van hoge korting op vrijwel het gehele assortiment (schilderen op nummer, modelbouw en legpuzzels (Gibsons) uitgezonderd). Hou de nieuwsbrief in de gaten voor alle details over onze verhuisactie!


Tijdslijnen

Belangrijk om te weten is dat wij in de periode van 27 april t/m 30 april 2017 gaan verhuizen, dat betekent dat bestellingen die op 26 april 2017 na 16:00 uur worden geplaatst vanaf 1 mei 2017 in behandeling worden genomen. Dit betekent dat de in deze periode geplaatste bestellingen vanaf dinsdag 2 mei 2017 zullen worden afgeleverd.


Profiteer in de komende weken nog van hoge verhuiskortingen en wij hopen je ook vanaf 1 mei weer als klant te mogen begroeten!

Reacties

  1. lydia lydia

    Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de goed verzonden schilderijen en de zeer prima service. Ik heb begrepen dat de heer en mevrouw Beijer er mee stoppen. Hartelijk dank, niet niks gaan doen, en geniet van het leven. Lydia en Wim Grabijn

  2. Carolien Pierie Carolien Pierie

    Wel jammer voor de heer en mevrouw beijer. Maar gelukkig bestaat gewoon portecenter. Ik wens jullie beiden ook wat rust. En ik hou het nieuwe nieuws brief in de gaten voor het nieuwe telefoon nummer.Mocht portecenter ermee op houden kunnen de klanten via een andere bedrijf het merk schipper bestellen. groetjes van carolien Pierie.

  3. KANON KANON

    LEUK VOOR JULLIE .MAAR WAAR GAAN JULLIE NU NAAR TOE. GROETJES LIEN/ BE KANON. EN BLIJFT JE TELEFOON NUMMER GELIJK. GROET LIEN KANON.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    10 Procent KORTING met Kortingscode: LENTE Verbergen