0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Portecenter wint Webshop Award 2015

Portecenter wint Webshop Award 2015

Nog niet eerder won Portecenter zo'n prestigieuze prijs! Wij zijn er dan ook echt ontzettend blij mee dat onze klanten het mogelijk hebben gemaakt dat wij de Beslist.nl Webshop Award in de categorie Vrije Tijd & Cadeau hebben mogen winnen!

Wat zijn de Beslist.nl Webshop Awards?

Op 5 november 2015 werden naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Beslist.nl voor het eerst de Webshop Awards uitgereikt. Ook Portecenter werd benaderd om deel te nemen. Een hele eer vonden wij. In totaal zouden er 200 webshops, verdeeld over 10 categorieën, aan de verkiezing deelnemen. Portecenter werd op basis van haar omzet ingedeeld in de categorie "Vrije Tijd & Cadeau XL". Het doel was om de periode van 1 juli t/m 30 september 2015 tenminste 50 klanten te verleiden om een review op Beslist.nl achter te laten. De gemiddelde van deze beoordelingen zorgde voor de ranking tussen de deelnemende webshops. Portecenter verzamelde in de actieperiode bijna 100 alleen maar lovende reviews van klanten en dit vormde de basis voor het winnen van de Beslist.nl Webshop Award in de categorie Vrije Tijd & Cadeau XL.


Wat betekent het winnen van de Webshop Award voor Portecenter?

“Dit betekent echt enorm veel voor ons, te meer ook omdat het niet een prijs is die wordt bepaald door een vakjury of het vergaren van zoveel mogelijk publieksstemmen, maar één die is gebaseerd op de waardering die onze klanten voor ons uitspreekt! Voor ons geeft deze prijs aan dat klantaandacht bij vragen en problemen en persoonlijke klantbenadering wordt gewaardeerd en dat dit niet alleen mogelijk is met een stenen winkel, maar dat wij hetzelfde gevoel ook hebben weten te creëren middels onze webwinkel!”, aldus Edwin Beijer van Portecenter.nl.


Wie is Portecenter.nl

Voor wie Portecenter.nl niet kent : Portecenter is een webwinkel met meer dan 3.000 artikelen voor hobby & vrije tijd voor iedereen van 0 tot 99 jaar. Ondanks dat het een groot assortiment is, is er wel degelijk een element dat alle artikelen bindt en dat is ontspanning. Portecenter is dé webshop waar je artikelen vindt om je dagelijkse beslommeringen en vooral je zorgen even opzij te kunnen zetten en waarmee je je dus even lekker kunt ontspannen.


Portecenter is niet voor niets de grootste (ont)spannendste webshop van heel Nederland en België!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »