0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Reviews plaatsen

Reviews plaatsen

Door het plaatsen van een review laat u ons weten wat u van ons en onze producten vindt. Wij zijn blij met elke review (goed of iets minder goed) dit helpt ons om onze service naar u toe te verbeteren. Echter zijn er zoveel review mogelijkheden dat u wellicht niet meer weet waar u wat kunt plaatsen. Dat vertellen wij u graag in deze blog.

Soorten reviews

Bij het plaatsen van een review heeft u twee mogelijkheden. Of u plaatst een review over uw ervaring met Portecenter of u plaatst een review over uw ervaring met een bij ons gekocht artikel. Graag vertellen wij u waar u welke review kunt plaatsen.


Review over Portecenter

Met een review over Portecenter deelt u uw ervaring over de afhandeling van uw bestelling, dus bijvoorbeeld over hoe u onze website heeft ervaren, wat u vond van onze klantenservice, of uw pakketje goed en op tijd is aangekomen en wat u vond van de afhandeling van eventuele klachten. De informatie die u hierover achterlaat helpt ons om onze service naar u steeds verder te verbeteren.

Uw ervaringen over Portecenter delen doet u via:
- Trustpilot of
- Beslist.nl

Van Trustpliot krijgt u via de email een week na uw bestelling een verzoek om een review achter te laten. Overigens zullen wij dit verzoek niet bij elke bestelling zenden, maar slechts 1 keer in het jaar. Een verzoek voor een review op Beslist.nl vindt u doorgaans bij uw bestelling ingesloten. Uiteraard bent u niet verplicht om op een review verzoek in te gaan, maar wij stellen uw mening over en feedback richting ons wel op prijs.


Review over producten

Soms bent u zo tevreden over een gekocht product (of juist niet) dat u dat met de hele wereld wilt delen, dat kan! Op onze website is bij elk product een tabblad "review" beschikbaar waar u de gelegenheid wordt geboden om een review voor dat artikel achter te laten.Zoals eerder aangegeven bent u niet verplicht om reviews achter te laten, maar het helpt ons om onze service te verbeteren en helpt de toekomstige bezoekers van onze webshop om het kiezen te vereenvoudigen. Dus uw mening telt echt!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »