0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Star Wars - The Saga Continues

Star Wars - The Saga Continues

Wat valt er nog over Star Wars te vertellen? Hoe maak je een blog over Star Wars zodanig interessant dat ook die-hard fans deze nog willen lezen? Niet? Uhm, dan maar een overzicht van de meest interessante websites over Star Wars en The Force Awakens. Zodat jij zelf alles kan bepalen wat je wel of juist niet had willen weten, maar wat zij je in ieder geval wel graag willen vertellen.

Star Wars bij Portecenter

Met de aanstaande première van de nieuwste Star Wars film Episode VII : The Force Awakens wil iedereen een graantje meepikken van de hype die rondom de release van deze film wordt gecreëerd. Wij geven het eerlijk toe, wij ook ;-). Vergeet niet helemaal naar onderen door te scrollen, want daar wordt deze blog pas echt interessant!


Star Wars websites

Maar ja, wat gaan wij je dan vertellen wat je nog niet weet over Star Wars? Daar wij geen die-hard fans zijn, kunnen wij wel een leuk verhaal vertellen over hoe Star Wars is ontstaan, welke Episodes er zijn uitgebracht, dat de Star Wars franchise inmiddels onder de vleugels van Disney is gekomen en dat Episode VII : The Force Awakens op 16 december 2015 in de Nederlandse bioscoop in première gaat, maar ja dit wist je uiteraard allemaal al. Bovendien zijn er website die nog heel veel interessante informatie over Star Wars bevatten en het is weinig zinvol omdat hier allemaal te gaan herhalen. Dus daarom geen mooie Star Wars verhalen, maar houden wij het bij een overzicht van de beste websites waar je alles over Star Wars te weten kunt komen. Dan mag je mooi zelf alles wat je wel en niet wil weten over Star Wars gaan uitzoeken. Wij hebben de volgende Star Wars websites voor je geselecteerd:


- Star Wars (The official Star Wars website) : http://www.starwars.com/
- Wookiepedia : http://starwars.wikia.com/wiki/Main_Page
- Yodapedia (de NL versie van Wookiepedia) : http://nl.starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Wiki


Star Wars : The Force Awakens

Bovenstaande zijn websites die vooral gaan over Star Wars in zijn algemeenheid. Maar omdat de aanleiding duidelijk ligt bij de première van The Force Awakens leek het ons leuk om je deelgenoot te maken van de volgende fimpjes.


The Force Awakens : The CommercialsThe Force Awakens : Trein in JapanPortecenter Star Wars actie

Na vooral te hebben geschreven over anderen en wat zij wel en niet aan acties doen rondom de nieuwe Star Wars film, kunnen wij uiteraard ook niet achterblijven! Maar wij hebben dan ook, i.s.m. Ravensburger, een wel heel bijzondere en exclusieve actie!


Besteed je voor 20 euro of meer aan Ravensburger actieproducten dan ontvang je een GRATIS exclusief pocketspel! Benieuwd naar de actieproducten? Ga dan nu naar http://bit.ly/Star-Wars-exclusive.

Deze actie is geldig van 1 t/m 31 december 2015.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    10 Procent KORTING met Kortingscode: KERST2018 Verbergen