0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Testen Kassa

Testen Kassa

Onze nieuwe website is nu een maand live en wij zijn er heel erg blij mee. Nu is het tijd voor de verdere optimalisatie. De komende twee maanden gaan wij de afrekenpagina testen. Wij hebben 3 varianten aangemaakt en wij gaan kijken welke u het beste bevalt. In de blog leggen wij u het hoe en waarom uit.

Het is voor ons lastig te bepalen welke afrekenpagina het beste past bij onze website en welke u als klant het beste vindt werken. Daarom gaan wij de komende 2 maanden 3 verschillende afreken varianten testen. Plaatst u in deze periode (september/oktober) meerdere bestellingen dan kan het zijn dat u meerdere afrekenvarianten te zien krijgt. Wij zullen meten welke variant het beste werkt, maar daarnaast horen wij ook graag van u, als reactie op deze blog, welke variant u te zien kreeg en hoe deze u beviel. Graag horen wij dan ook uw eventuele voor- en nadelen van de door u doorlopen variant.


Multi-step Checkout

Dit is het meest traditionele afrekenproces. Deze bestaat uit 4 stappen: uw gegevens, verzendmethoden, betaalmethoden en een bevestiging. Elke stap bestaat uit het invullen van gegevens en/of het kiezen van bepaalde opties. Nadat u dit heeft gedaan, kunt u op "Volgende" klikken om een stap verder te gaan in het afrekenproces. Elke stap is hierbij een aparte pagina.


One-page Checkout

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat de one-page checkout uit één afrekenpagina waar alle gegevens en opties ingevuld worden op één pagina waar u doorheen kunt scrollen. Alle gegevens en stappen zijn hetzelfde als bij de Multi-step Checkout, alleen wisselt u bij de One-page Checkout niet van pagina nadat u op "Volgende" heeft geklikt maar scrolt het systeem automatisch verder naar de volgende stap de op pagina.


One-step Checkout

De one-step checkout is te vergelijken met de one-page checkout. Net als met de one-page checkout bevinden alle stappen zich op één pagina. Bij de one-step checkout bevinden deze stappen zich niet onder elkaar maar naast elkaar. Standaard hebben een aantal stappen een "fade-effect", een grijze waas over de stappen die deze naar de achtergrond brengt. U dient eerst een stap af te ronden om naar de volgende stap in de checkout te gaan, waardoor het "fade-effect" verdwijnt. Verzendmethoden kiezen heeft bijvoorbeeld een fade-effect op het moment dat de checkout opent. Als u uw factuuradres heeft ingevuld, zal de stap waarin de verzendmethode gekozen wordt automatisch zichtbaar worden, zodat u een verzendmethode kunt kiezen. Klikken op "Volgende" na het afronden van een stap is hierdoor niet meer nodig, de volgende stap wordt automatisch zichtbaar op het scherm!


Wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen en hoopt dat u deze via een reactie op deze blog met ons wilt delen. Mocht u nog vragen hebben over deze blog of over het het aan u getoonde afrekenproces, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Portecenter.nl 9 van 10 beoordeeld door 1494 reviews op Trustpilot.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    5 Procent KORTING met Kortingscode: Nieuwjaar2018 Verbergen