• Lorem ipsum

Carrera RC

Geen producten gevonden...
Carrera RC

Carrera is van oudsher een merk dat zich heeft gespecialiseerd in kwalitatief goede en betaalbare racebanen. Bij de RC lijn willen ze dat graag voortzetten. Wat vooral in oog springt bij de Carrera RC’s zijn het gebruik van bijna professionele onderdelen, zoals een geveerd chassis en differentiaal aandrijving, maar ook de lange speelduur is iets waar andere merken jaloers van worden. Is het met de meeste merken mogelijk om tot maximaal 10 minuten met een volle accu te rijden, bij Carrera kunnen de RC auto’s tot wel 30 minuten op een accu rijden (bij een relatief korte oplaadtijd) en dat zonder in te boeten op de snelheid. Zelfs de kleinste modellen kunnen al een topsnelheid halen van 20 km/u, terwijl de top modellen eenvoudig 35 km/u halen. Overigens levert Carrera ook RC boten deze voldoen aan vrijwel dezelfde imposante specificaties.

Bij al dit moois hoort echter wel een waarschuwing vooraf : een Carrera accu vraagt om specifiek onderhoud. De accu moet altijd herladen worden om het risico van onderspanning (leegloop) te vermijden. Let erop dat tussen het gebruik van de auto en het weer opladen van de accu ca. 20 minuten pauze in acht genomen wordt. Herlaad de accu elke 2-3 maanden. Als dit niet gevolgd wordt kan dat leiden tot slecht presterende of defecte accu’s. Dus na het rijden, accu uit de auto en vol geladen wegleggen.

Hieronder vindt u ons assortiment Carerra RC artikelen. Bent u op zoek naar een specifieke Carrera RC en vindt u deze niet in ons assortiment, neem dan gerust contact met onze klantenservice.