• Lorem ipsum

Schipper

Geen producten gevonden...
Schipper

Schipper is een Duitse fabrikant van Schilderen op Nummer pakketten. Zo'n 30 jaar geleden introduceerde Schipper het Schilderen op nummer concept (malen nach zahlen) op de Duitse markt.

In de begintijd was het concept vooral populair bij kinderen, maar gaandeweg kwamen er steeds meer aansprekende en volwassenen motieven op de markt. Dat was de tijd dat ook de volwassenen en de senioren zich in deze hobby gingen verdiepen en zich ermee konden vermaken.

Schipper schilderen op nummer
Voor wie Schilderen op Nummer niet kent. Het betreft het vervaardigen van een schilderij met behulp van acrylverf op waterbasis. Dit schilderij hoeft u niet na te tekenen, maar er wordt een compleet pakket geleverd waarbij op schilderkarton de te schilderen afbeelding is voorgedrukt. De afbeelding is voorzien van nummers die overeenkomen met de bij het pakket geleverde verfpotjes. Het is vervolgens de bedoeling om met de meegeleverde penseel de verf in de genummerde potjes op het schilderskarton bij de juiste nummers aan te brengen. 

Heden ten dage is deze techniek dusdanig geperfectioneerd dat het na het schilderen van een schilderen op nummer pakket nog nauwelijks zichtbaar is dat deze is gemaakt door het verven van genummerde vakjes.

Het is mede om deze reden dat kleine en grote hobbykunstenaars daarom bijzonder trots zijn op hun kunstwerken. Met een passende lijst decoreren zij woningen of worden ook graag als cadeau gegeven.

Bent u na dit verhaal enthousiast geworden en wilt u beginnen aan een Schilderen op Nummer pakket, bekijk dan even onze tips & trucs.