• Lorem ipsum

Modelbouw

In de categorie Modelbouw vindt u niet alleen prachtige plastic modelbouw dozen van auto’s en boten van hout modelbouw maar ziet u direct dat Portecenter meer is dan alleen maar een hobbywinkel.  Ook onze RC modellen zoals auto’s, drones en helikopters zijn onderdeel deze categorie.

 

Revell; leider in modelbouw

Sinds 1970 maakt de Duitse fabrikant Revell schaalmodellen. Waar Revell voorheen uit twee afzonderlijke bedrijven (één in Duitsland en één in Amerika) bestond zijn ze in 2006 samengevoegd. Inmiddels is Revell overgenomen door Hobbico en zijn naast de traditionele modelbouw modellen ook RC modellen aan het assortiment toegevoegd. Revell verstevigd met deze set haar leidende positie in dit marktsegment!

Plastic modelbouw

Bij Portecenter vindt u een groot assortiment hout maar vooral ook plastic modelbouw van grote merken als Revell, Italeri en Heller. Nog nooit aan modelbouw gedaan? Dan wordt het hoog tijd! En betelt u uw modelbouw model bij Portecenter op werkdagen vóór 22:00 uur dan kunt u al de volgende dag beginnen met bouwen!