• Lorem ipsum

Radiografische modellen

Geen producten gevonden...

Radiografische modellen

Zelf in control

Ook al heb je nog lang geen rijbewijs of heb je die juist wel en wil je nu die stoere stunts uithalen die met een echt voertuig tot gevaarlijke situaties leidt? Dan geeft het besturen van een radiografisch model juist die kick! Voor de kleine onder ons hebben wij modellen waarmee je lekker veilig kan racen en die dankzij hun snelheid makkelijk onder controle te krijgen en te houden zijn. Voor de echte waaghalzen hebben wij ook RC's die meer ervaring vereisen. Niet alleen op het land, maar ook ter zee en in de lucht!

 

Portecenter ook voor RC's

In onze RC Shop vind je allerlei verschillende voertuigen en modellen, allemaal elektrisch aangedreven. Deze modellen zijn eenvoudig in gebruik en vergen relatief weinig onderhoud. In onze hobbywinkel vind je verschillende soorten op afstand bestuurbare voertuigen zoals auto’s, boten en helicopters. Met behulp van het linkermenu kan je eenvoudig zoeken naar het niveau van de RC die bij jouw past!

Als je alles te weten wilt komen over RC's en de mogelijke problemen die je kunt ervaren en hoe je deze kunt oplossen? Lees dan onze informatiepagina's! Meteen enthousiast geworden en een RC bestellen? Doe dat op werkdagen vóór 16:00 uur en je kunt morgen al beginnen met racen, varen of vliegen!