• Lorem ipsum

KanJam

Geen producten gevonden...
KanJam

Wat is KanJam?

KanJam is perfect geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Om het spel te kunnen spelen heb je geen speciale vaardigheden nodig. De basis regels zijn werpen en van richting veranderen, hierdoor is het spel eenvoudig te leren. Daarnaast zorgt KanJam ook nog eens voor gezonde beweging, verbetert de coördinatie en zorgt voor gezonde competitie zonder fysiek contact. Dankzij de Instant-Win blijft KanJam spannend tot aan het einde: beide teams kunnen tot aan de laatste worp winnen. Meer weten over de spelregels? Lees dan onze blog.


Waar speel je Kanjam?

Waar niet? De reguliere set kan je buiten spelen, denk aan de camping, een plantsoen, een voetbalveld, het strand of sportzaal, zolang je maar de beschikking hebt over ongeveer 25 meter (15 meter tussen de doelen en ieder speler 5 meter speelruimte). KanJam Splash speel je in het zwembad en KanJam- Mini is uitermate geschikt voor indoorgelegenheden, zoals een lange tafel, tennis tafel, een biljarttafel of iets dergelijks.


Bestel je KanJam op werkdagen vóór 16:00 uur, dan daag je je vrienden de volgende dag altijd voor dit verslavende en ultra spannende buitenspel!