• Lorem ipsum

Portecenter uw online hobbywinkel voor hobby & vrije tijd

Heb je wel eens last van stress of ben je op een andere manier gewoonweg toe aan wat ontspanning dan ben je bij Portecenter aan het juiste adres! Bij ons vind je alles om even alle dagelijkse beslommeringen te vergeten en je voor heel even te verliezen in een andere wereld waarin je dingen creëert of lekker sportief bezig bent. Ons assortiment is dan ook gevuld met artikelen voor de broodnodige ontspanning die je even afleid van de (soms harde) dagelijkse werkelijkheid. Bij Portecenter koop je als je even je dagelijkse beslommeringen en problemen wilt vergeten en even lekker wilt wegdromen en je verliezen in die dingen die echt leuk zijn!

Met de artikelen in ons assortiment is het voor jong en oud mogelijk actief, competitief of creatief bezig te zijn. Denk bij actief aan ons outdoor, vlieger of RC assortiment, competitief kan met onze assortiment buitenspellen of bordspellen en creatief met legpuzzels, borduurpakketten, schilderen op nummer, ministeck of ons uitgebreide modelbouw assortiment.

De doelstelling van Portecenter is om er dankzij onze artikelen ervoor te zorgen dat u zich lekker kunt ontspannen om weer voldoende energie op te doen de dagelijkse realiteit weer aan te kunnen! Uiteraard doen wij dat door u waaar en wanneer u daar behoefte aan heeft te voorzien van deskundig advies en uiteraard service als het artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoet.

Portecenter is niet voor niets dé (ont)spannendste webshop voor Nederland en België!

 

Portecenter is:

  Uw bestelling op werkdag vóór 22:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
  Uw bestelling degelijk verpakken.
  Uw bestelling onbeschadigd bezorgen.
  Uw bestelling bezorgen waar en wanneer dat u uitkomt.
  Uw vragen snel en deskundig beantwoorden.
  Uw problemen snel en adequaat oplossen.
  Bestellen bij een vertrouwde webshop met een 9+(!) beoordeling op Trustpilot.
  Dé (ont)spannendste webshop van Nederland en België!
  Op werkdagen van 10.00-16.00 uur bereikbaar via WhatsApp via 06-40503102

Genoeg redenen om eenvoudig, veilig en vertrouwd te komen webshoppen bij Portecenter!

Heeft u nog algemene vragen over Portecenter of bent u op zoek naar een specifiek artikel en vindt u deze niet in ons assortiment, neem dan gerust contact met onze klantenservice.