• Lorem ipsum

Op deze informatiepagina vindt u alles wat u moet weten over de bezorging met PostNL.

 

Hoe afrekenen

Bij het afrekenen komt u in de Portecenter checkout of de PostNL checkout. 

Onderstaande geldt voor Nederlandse klanten. Klanten uit België of Duitsland kiezen EU-Pack als bezorgoptie en klikken vervolgens op “bestelling afronden”.

De Portecenter checkout is het afrekenproces zoals u die gewend bent, hierbij krijgt u in een aantal stappen alle relevante velden te zien die u moet invullen om de bestelling af te ronden. Nieuw is de stap “verzendmethoden”. Hier kunt u kiezen hoe, waar en wanneer u uw bestelling afgeleverd wilt hebben. U heeft hierbij de keuze uit thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL ophaalpunt.  Heeft u het door uw gewenste ophaalpunt gekozen dan kunt u door naar de volgende stap in het afrekenproces.

 

Zoeken van een afhaalpunt

Zodra u uw naw-gegevens heeft ingevoerd zal bij de stap verzendmethode het afrekenproces zelfstandig bepalen wat voor u de dichtstbijzijnde afhaalpunten zijn. U maakt simpelweg een keuze uit 1 van de 4 getoonde ophaalpunten of kiest met “Kies een ander ophaalpunt” het door u gewenste ophaalpunt. Bij het ophaalpunt is meteen ook een indicatie geven wanneer het pakketje bij het door u gekozen ophaalpunt klaar ligt en door u kan worden opgehaald.

 

Waar is mijn pakketje?

Tijdens het hele proces vanaf het afronden van uw bestelling tot aan de bezorging houden wij u via email en SMS op de hoogte waar uw pakketje zich bevindt en wanneer u deze kunt verwachten. Mocht u een bericht hebben gemist of de status willen nakijken dan ontvangt u van ons direct na het verzenden van het pakketje een track & trace code waarmee te allen tijde kunt nakijken waar uw pakketje zich bevindt.

 

Wanneer krijg ik mijn pakketje?

Over het algemeen geldt binnen Nederland dat als u uw bestelling vóór 22:00 uur heeft afgerond dat wij deze nog dezelfde dag gaan verzenden. PostNL geeft hierbij de garantie dat 98% van alle verzonden pakketjes de volgende dag bij u worden aangeboden. Voor België en Duitsland geldt een bezorgtermijn van 2 dagen.

Pakketjes worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. Bekijk hier het volledige bezorgschema.