• Lorem ipsum

Wat is het PP-spaarprogramma?

In ons PP-spaarprogramma spaart u Portecenter Punten. Dit zijn punten die u krijgt door het uitvoeren van een actie of het plaatsen van een bestelling bij Portecenter. Met PP-punten spaart u automatisch voor extra kortingen!


Hoe werkt het?

  1. Doe een bestelling bij Portecenter.
  2. Voor elke 1 euro die u besteedt, krijgt u 20 PP-punten. Daarnaast verkrijgt u PP-punten voor alle social media acties die een link hebben met Portecenter.
  3. Heb je 5.000 PP punten bij elkaar gespaard dan krijg je al een korting van 5 euro. Maar je mag ook door sparen. Bij 9.000 PP-punten ontvangt u een code voor 10 euro korting en bij 12.500 PP-punten zelfs voor 15 euro korting!

PP-punten worden door Portecenter automatisch bijgehouden in het PP-spaarprogramma en zijn gebaseerd op het totaal bedrag van de door u geplaatste bestelling. Het saldo kunt u op ieder gewenst moment bekijken zodra u bij ons bent ingelogd en klikt op de PP-spaarprogramma button rechts onderaan de pagina.


Het verzilveren van PP-Punten

Zodra u 5.000 PP-punten heeft gespaard ontvangt u een actiecode via de email. Deze actiecode kunt u bij uw eerstvolgende bestelling gebruiken in het veld "kortingscode" in het afrekenproces. De korting wordt na te zijn ingegeven automatisch verwerkt.


Verdien nog sneller PP-punten!

Behalve voor iedere bestelling zijn er nog een antal manieren om sneller PP-punten bij elkaar te sparen, te weten:


Actie  Beloning
Plaats een 1e bestelling bij Portecenter  100 PP-punten
Koppel je Facebook aan je account   50 PP-punten
Koppel je Twitter aan je account  50 PP-punten
Like onze Facebook pagina  150 PP-punten
Laat iedereen weten dat je meedoet aan het PP-spaarprogramma  25 PP-punten
Volg ons op Twitter  150 PP-punten
Nodig een vriend uit om mee te doen met het PP-spaarprogramma  20 PP-punten
Vriend gaat in op jouw uitnodiging  100 PP-punten

Overige voorwaarden

  • PP-punten zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • PP-punten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • PP-punten worden berekend aan de hand van het totaal te betalen bedrag zoals deze is vermeld onderaan de digitale factuur, hierin worden de extra kosten voor Afterpay, rembours of PayPal en eventuele verzendkosten ook meegerekend.
  • Per bestelling kan steeds 1 kortingscode worden verzilverd.
  • Indien de waarde van uw bestelling lager is dan het kortingsbedrag, zal het restant vervallen.

Gebruik kortingscodes i.c.m. andere kortingsacties

Bij Portecenter bieden wij naast de kortingscodes die u kunt sparen via het PP spaarprogramma nog een aantal vaste kortingsacties, zoals bundel korting bij plastic modelbouw en schilderen op nummer of 10% korting bij aanschaf van 3 of meer schilderen op nummer pakketten of Jumbo puzzels in 1 bestelling. Indien u beschikt over een kortingscode en u wilt deze gebruiken in combinatie met een vaste kortingsactie dan kunt u dat niet rechtstreeks via de webshop regelen. De mogelijkheid voor het hanteren van kortingsregels laat een dergelijke combinatie niet toe en uw korting zal derhalve niet worden verwerkt.

Betekent dat dat het ook niet is toegestaan? Nee, alleen dient u contact op te nemen met de klantenservice en zij zullen u verder helpen om de korting waar u recht op heeft als nog goed voor u te verwerken!

Dit "probleem" doet zich niet alleen voor met kortingscodes die zijn uitgegeven middels het PP spaarprogramma, maar ook met kortingscodes die staan vermeld op de cadeaubonnen en met door ons uitgegeven kortingscodes. Onze excuses voor het ongemak!