• Lorem ipsum

Algemeen

Wij doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

  • Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
  • Uw gegevens worden goed beveiligd opgeslagen op de webserver.
  • De site van Portecenter maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van welke pagina's worden bezocht en voor het goed functioneren van de kassamodule (winkelwagen). Wij gebruiken deze gegevens nadrukkelijk niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om uw te informeren over de status en afhandeling van uw bestelling.
  • Wij gebruiken e-mailadres van bestaande klanten om aanbiedingen per email nieuwsbrief te versturen. 
  • Niet klanten kunnen lid worden van onze nieuwsbrief of kunnen nieuws en acties van Portecenter volgen via ons TwitterFacebook of Google+ account.

Als u een bestelling plaatst bij Portecenter, zullen wij de volgende gegevens van u vragen:

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken wij om de bezorging van uw bestelling correct af te handelen.
  • Uw e-mailadres, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling.
  • Bij gebruik van Afterpay als betaalmethode zullen nog enkele persoonsgegevens worden gevraagd. Daarvoor verwijzen wij u naar de Afterpay website.

Gebruik van cookies

Bij het bezoeken van Portecenter zullen er cookies op uw apparatuur worden geplaatst. Deze cookies zijn primair bedoeld voor het goed functioneren van onze website. Voor het kunnen vullen van uw winkelwagentje en het kunnen afhandelen van uw bestelling. Deze cookie gebruiken wij ook om uw bezoek en door u bezochte pagina’s via Google Analytics vast te leggen. Deze gegevens gebruiken wij alleen voor het bepalen van de inzet van onze marketing strategie (via welke weg heeft u ons gevonden en welk kanaal genereert de hoogste conversie). In voorkomende gevallen zullen deze gegevens ook worden gebruikt om u gerichte aanbiedingen te doen via onze eigen website dan wel het u gericht te voorzien van reclame via websites van derden (retargeting). 

Daarnaast kunt u een persoonlijk account op onze website aanmaken of verkrijgt u deze automatisch na het plaatsen van een bestelling. Voor dit account kunt u kiezen om de inloggegevens op uw apparatuur op te slaan. Bij het opnieuw bezoeken van de website zult u dan direct ingelogd zijn. Dit is een keuze die u zelf kunt maken. Het “ingelogd blijven” is geen verplichting. Deze cookie is puur voor uw eigen gemak, Portecenter maakt hier verder geen gebruik van. 

Portecenter maakt geen gebruik van zogenaamde tracking cookies en uw gegevens worden buiten Google Analytics op geen enkele wijze aan derden doorgegeven. 

Meer informatie over cookies vindt u hier.


Portecenter website bezoeken zonder cookies

Wanneer u dat wenst is het mogelijk de website van Portecenter zonder cookies te bezoeken. U dient er wel rekening mee te houden dat de kassamodule dan niet functioneert. Dus indien u iets wilt bestellen via de website dan dient u het gebruik van cookies tenminste tijdelijk toe te staan. Ook kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven via onze klantenservice.

Hieronder vindt u links naar de websites van de grootste browser leveranciers voor instructies om het gebruik van cookies in- of uit te schakelen:


Inzage in uw persoonsgegevens

Ten behoeve van de afhandeling van uw order hebben wij gegevens van u in ons systeem staan. U heeft het recht om te allen tijde een verzoek te doen om deze gegevens in te zien. Om er zeker van te zijn dat wij uw gegevens niet aan een onrechtmatige verzoeker verstrekken, zullen wij u wel een kopie van uw identiteitsbewijs vragen. Een dergelijk verzoek kunt u per brief of email indienen bij onze klantenservice.


Verwijderen of wijzigen van uw persoonsgegevens

Wanneer u wenst dat Portecenter uw gegevens verwijdert uit haar systeem of wijzigt, dan kunt u hiertoe een schriftelijk verzoek per brief of email indienen. Het is niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.


Autoriteit persoonsgegevens

De gegevensverwerkingen van Portecenter is ingeschreven bij de Autoriteit Persoonsggevens onder nummer 1315775. Meer informatie over de Autoriteit Persoonsgegevens kunt u vinden op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.