• Lorem ipsum

Retourneren - herroepingsrecht

Portecenter.nl hanteert een afkoelingsperiode (herroepingsrecht) van 14 werkdagen, vanaf de dag van aflevering. In deze termijn mag u bepalen of het artikel voldoet aan uw verwachting. Hieronder wordt verstaan dat u het artikel, m.u.v. software, uit de verpakking mag halen, bekijken en testen. U mag het artikel verder niet gebruiken.

Indien u binnen 14 werkdagen tot de conclusie komt dat het artikel niet aan uw verwachting voldoet, dan vult u het Modelformulier herroeping in en mailt deze aan onze klantenservice. Na deze melding stuurt u het artikel per direct retour aan Portecenter.nl. De kosten voor het terugzenden van het artikel zijn voor uw rekening.

Let erop dat het artikel, voor zover mogelijk, in originele staat teruggezonden moet worden, dit is inclusief alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen (van het artikel). Voor software geldt dat het seal niet verbroken mag zijn.

Nadat het artikel bij Portecenter.nl is ontvangen, zal u de mogelijkheid worden geboden het artikel te ruilen tegen een artikel van gelijke waarde dan wel het terugstorten van aankoop bedrag. Bij ruiling voor een ander artikel zult u, indien van toepassing, worden gevraagd het verschil bij te betalen. Indien u kiest voor terugstorten dan zullen wij u het gehele bedrag (inclusief eventuele in rekening gebrachte afleverkosten) onverwijld, doch binnen 14 dagen volgend op de dag van de melding van de herroeping.

 

Retourneren - Klacht over artikel

Indien een geleverd artikel bij ontvangst of binnen de garantietermijn gebreken vertoont, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen met de leverancier over de te volgen procedure en u hiervan, zodra wij iets weten, op de hoogte brengen.

Vermeld u bij de aanmelding van het defect zo veel mogelijk relevante informatie, zodat wij uw probleem zo goed mogelijk richting de leverancier kunnen verwoorden.

Defecte artikelen mogen op aanwijzing van Portecenter kosteloos worden geretourneerd. De benodigde gegevens ontvangt u zodra wij meer informatie hebben over de te volgen procedure.