• Lorem ipsum

Verzendkosten Nederland

Bij Portecenter houden wij de verzendkosten zo laag mogelijk. Voor Nederland vragen wij een bijdrage van €4,95 per bestelling als het totale bedrag van de producten in de bestelling minder dan €35,- bedraagt. Bij een bestelling met een totaal bedrag van meer dan €35,- berekenen wij GEEN verzendkosten en wordt uw bestelling GRATIS bij u thuisbezorgd! Bij betaling via Afterpay, PayPal en Rembours worden extra kosten in rekening gebracht. Zie betaalmethoden voor meer informatie.

 

Verzendkosten België & Duitsland

Voor een verzendadres in België of Duitsland vragen wij een bijdrage van €4,95 per bestelling als het totale bedrag van de producten in de bestelling minder dan €50,- bedraagt. Bij bestellingen met een totale waarde van meer dan €50,- berekenen wij GEEN verzendkosten en wordt uw bestelling GRATIS bij u thuisbezorgd! Bij betaling via PayPal en Rembours worden extra kosten in rekening gebracht. Zie betaalmethoden voor meer informatie.

 

Verzendkosten overig Buitenland

Alle genoemde prijzen zijn gebaseerd op levering binnen Nederland, België of Duitsland. Indien een bestelling naar een ander land dient te worden verzonden dan worden hiervoor, afhankelijk van de bestemming en het totaal gewicht van de bestelling, additionele verzendkosten in rekening gebracht. Informeert u in dat geval eerst bij de klantenservice naar de exacte kosten voordat u bestelling plaatst.